jak podłączyć immo

Problemy z elektronicznym wyposażeniem nadwozia oraz elektryką auta

Re: jak podłączyć immo

Postprzez Gutek 25 kwi 2010, o 13:24

Auto odpalone.O dziwo odpaliła je moja kobieta ;-) A ja wczoraj z kumplem cały dzień się nad tym męczyłem a jej zajęło to 10 minut :-o
Calibra-Team...oddział lubelski
Avatar użytkownika
Gutek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 24 kwi 2010, o 18:06
Lokalizacja: Lublin
Twoja Omega: Calibra Last Edition x25xe

Re: jak podłączyć immo

Postprzez neket 25 kwi 2010, o 14:45

gdzie diabel nie moze tam babe posle :) of kors z szacunkiem dla twojej pani ale takie zycie
LPG: SEKWENCJA BRC; KOMP SEQUENT 24;

http://www.ulgawcierpieniu.pl -> sprawdź może będziesz mógł pomoc :)
Avatar użytkownika
neket
 
Posty: 2006
Dołączył(a): 2 mar 2008, o 10:03
Lokalizacja: STA
Twoja Omega: B kombi 99' 2.0 16V

Re: jak podłączyć immo

Postprzez andrze1983 25 kwi 2010, o 17:21

Przypadkiem to zrobila czy taka obcykana w te klocki ?? :DD
A -2.0 8v RIP :(
B- 2.0 16v ( w garazu w polsce)
C- 2.2 16v(do pracy w szkocji)

Lubie te rozruszniki :)
Avatar użytkownika
andrze1983
 
Posty: 532
Dołączył(a): 4 maja 2008, o 10:22
Lokalizacja: Glasgow-Zlocieniec
Twoja Omega: Dwie Omy B i Bfl sedany

Re: jak podłączyć immo

Postprzez Gutek 25 kwi 2010, o 18:20

narysowałem jej tylko uproszczony schemat podłączenia immo
po chwili auto odpaliło...i po problemie.
jeśli chodzi o jej umiejętności to wie więcej niż nie jeden facet...siedziała nad moją cali godzinami.(głównie styling and tuning silnika)
w elekrtryce i elektronice niestety jest nogą...boi się prądu :lol:
Calibra-Team...oddział lubelski
Avatar użytkownika
Gutek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 24 kwi 2010, o 18:06
Lokalizacja: Lublin
Twoja Omega: Calibra Last Edition x25xe

Re: jak podłączyć immo

Postprzez twoworlds2018 31 mar 2018, o 09:40

Panowie, wiem że to stary temat ale mam problem z tym głupim immo... Mój pacjent to Calibra x20xev na simtec'u 56 04 1997r. w sumie to patrząc na schemat który został wcześniej rozpisany to mam wszystko tak samo oprócz pierwszego pinu bo go po prostu nie mam w tej kostce ale wnioskując on jest tam wcale nie potrzebny, reszta przemierzona wszystko jest na swoim miejscu tylko jednego nie jestem pewien a mianowicie chodzi o te wyjście z ABS'u, chciałem wziąć sygnał bezpośrednio ze sterownika pompy ABS'u ale tam akurat nie ma kabelka koloru niebiesko czerwonego i trochę to dziwne bo ta Calibra ma ABS ale jeżeli chodzi o czytanie prędkości to do licznika idzie linka prędkościomierza... czy to możliwe że ten kabelek nie idzie z ABS'u tylko z tego impulsatora na skrzyni ?
twoworlds2018
 
Posty: 1
Dołączył(a): 31 mar 2018, o 09:20
Twoja Omega: 1997 x20xev

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników